خطرناک ترین معایب استفاده از ظروف تفلون آسیب دیده

ساخت وبلاگ

روزانه چقدر از ظروف تفلونی استفاده می کنید؟ یک مرتبه؟ دو مرتبه؟ یا حتی بیشتر! شاید در یک نگاه گذرا بتوان دلیل این را نچسبی بالا و زیبایی قابلمه و تابه های تفلونی عنوان کرد که نیاز اغلب مصرف کنندگان ساخته. به طوری که حین پخت برنج، ته‌دیگ، کوکو و سایر مواد غذایی کمتر شاهد ته گرفتن و چسبیدن غذا به ظرف هستیم.

به طور کلی اما یکی از دغدغه های جدی افراد برای آشپزی در ظروف تفلون، آشنایی با مضرات و آسیب هایی است که استفاده از آنها میتواند برای بدن و سلامتی انسان ضرر داشته باشد.

خطراتی که بیشتر در فضای مجازی دست به دست میشود و اطلاع از درست یا غلط بودن آنها، خالی از لطف نیست.

ظروف تفلون

آشپزی در ظروف تفلونی; درست یا غلط ؟!

قابلمه‌های فلزی و تابه‌هایی که با لایه تفلون نچسب پوشانده می شوند، نسبت به سایر ظروف  از خاصیت نچسبی بهتری برخوردار هستند و وزن آنها هم سبک تر است. به همین جهت استفاده از آنها خیلی زود در میان کدبانوها و خانواده های ایرانی فراگیر شد.

تا جایی که امروزه اکثر آشپزها هم با این موضوع موافق هستند. جالب است بدانید که ماده تفلون در برابر مواد غذایی اسیدی و قلیایی واکنشی نشان نمی دهد.

همچنین این ماده به حدی در برابر گرما مقاوم است که می‌توان تا دمای 260 درجه حرارت را تحمل کند. بدون اینکه آسیبی به غذا وارد شود.

ظروف تفلون برای پخت و پز چقدر است؟

در پوشش قابلمه و ظروف تفلونی معمولا از موادی مانند كادمیوم استفاده می‌شود كه این ماده از فلزات سنگین است. كادمیوم ممکن است به مرور زمان وارد غذا شده و بسترساز ایجاد مشکلاتی برای بدن انسان شود.

به همین دلیل توصیه می شود از آشپزی در قابلمه و تابه های تفلونی خراشیده شده پرهیز کنید. چرا که این حرارت میتواند باعث آزادسازی ذرات کادمیوم و ترکیب آنها با غذای شما شود.

ظروف تفلون برای پخت و پز

آیا ظروف تفلون سرطان‌زا هستند؟

برخی افراد گاها در فضای مجازی مدعی می شوند که پخت‌و‌پز در ظروف تفلونی از عوامل اصلی ایجاد سرطان است. اما آیا این ادعا درست است؟

در این مورد باید اشاره کنیم که خوشبخاتانه مشخص شده که در قابلمه و ماهیتابه های تفلونی هیچگونه ماده‌ سرطان‌زایی وجود ندارد. البته باید مواظب باشیم که این ظروف برای مدت طولانی بر روی اجاق گاز نمانند. چرا که منجر به ایجاد دود و گازهایی می‌شود که در ابتلا به آنفلونزا موثر است.

مراقب خرید ظروف تقلبی تفلونی باشید

در سالهای اخیر ظروف آلومینیوم  تولید شده به روش دایکاست (تحت فشار) گاها با پوشش تفلون در بازار عرضه میشوند و به اشتباه به نام ظروف چدنی به فروش میرسند. در حالیکه این ظروف نوعی از ظروف تفلون هستند. لذا در هنگام خرید مطمئن شوید که ظروف آلومینیوم با پوشش تفلون مشکی را بجای ظروف چدن که پایه آهنی هستند تهیه نکرده باشید.

ظروف تقلبی تفلونی

معایب پخت‌وپز در ظروف تفلونی تقلبی و آسیب دیده

  • ابتلا به بیماری های تنفسی و سرطان
  • ابتلا به انواع سرطان سینه و کبد
  • ابتلا به مسمومیت بارداری
  • ابتلا کم خونی در نوزادان

تعمیر و بازسازی ظروف قدیمی تفلون

همانطور که اشاره شد ظروف تفلونی به شرط استفاده صحیح می توانند نیازهای آشپرخانه را برای انجام یک پخت و پز آسان به خوبی پاسخ دهند و نگرانی از بابت سلامتی آنها وجود ندارد.

با این وجود اما هر هرکدام از وسایل آشپزخانه عمر محدودی دارند و برخی اتفاقات مانند ضربه دیدن، خراشیده‌گی، سوختگی و اتفاقاتی از این قبیل میتواند کیفیت آنها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

به همین جهت بهتر است در صورت خرابی این وسایل به فکر راه چاره‌ای بود.
این راه حل هم چیزی نیست جز استفاده از خدمات مراکزی مانند الوتفلون که سالهاست به طور حرفه ای در زمینه تعمیر و بازسازی ظروف آشپزخانه فعالیت دارند.

چرا الوتفلون انتخاب مناسبی برای تعمیر ظروف آشپزخانه است؟

مهمترین ویژگی یک مرکز قابل اطمینان برا تعمیر ظروف آشپزخانه استفاده از تکنولوژی به روز، مواد اولیه باکیفیت و کادر خدماتی آموزش دیده است.

الوتفلون با توجه به این سه اصل پروسه بازسازی ظروف تفلون را انجام داده و مشتریان میتوانند سفارشات خود را با تضمین کیفیت از الو تفلون دریافت و استفاده نمایند.

به این صورت دیگر جای نگرانی برای مشتریان نخواهد بود. چرا که بعضی مراکز فاقد کیفیت و عموما سنتی برای افزایش حاشیه سود خود در سفارشات گاها از دودههای صنعتی، پسمانده رنگ ها و مواد بی ارزش استفاده میکنند که برای سلامتی انسان هم مضر است.

شما در صورت تمایل میتوانید با مراجعه به سایت رسمی الو تفلون با نحوه ارائه خدمات، و آدرس نمایندگی های این مرکز در سراسر کشور بیشتر آشنا شوید.

خانواده برتر...
ما را در سایت خانواده برتر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : رضا رضوی khbartar بازدید : 78 تاريخ : شنبه 26 آذر 1401 ساعت: 15:16

خبرنامه