درمان طبیعی اوتیسم با تغذیه و مکمل های مناسب

ساخت وبلاگ

اوتیسم یک اختلال رشدی است که در ابتدا در اوایل کودکی رخ می دهد. به طور کلی بر زبان، رفتار و مهارت های اجتماعی کودک در رشد تأثیر می گذارد. علت دقیق اوتیسم ناشناخته است اما برخی از دلایل ممکن است شامل داروهای مصرف شده در دوران بارداری، قرار گرفتن در معرض سموم، عفونت ها، التهاب، نشت روده، کمبود مواد مغذی، آلرژی های غذایی و خطاهای ذاتی متابولیسم باشد. متأسفانه، هنوز درمانی برای اوتیسم وجود ندارد، به همین دلیل است که یادگیری در مورد درمان طبیعی اوتیسم بسیار مهم است.

برخی از کودکان مبتلا به اوتیسم با مداخلات طبیعی مانند رژیم غذایی بدون گلوتن و کازئین بهبود می یابند. این نوع تغییرات رژیم غذایی تنها برخی از انواع درمان طبیعی اوتیسم است که این روزها والدین کودکان اوتیسمی را امیدوارتر می کند، در حالی که میزان اوتیسم به طرز شومی در حال افزایش است.

درمان طبیعی اوتیسم

اوتیسم چیست؟

اوتیسم، همچنین به عنوان اختلال اوتیسم یا اختلال طیف اوتیسم (ASD) شناخته می شود، به عنوان یک ناتوانی رشدی تعریف می شود که می تواند باعث ایجاد چالش های اجتماعی، ارتباطی و رفتاری قابل توجهی شود. اوتیسم به عنوان یک اختلال طیف در نظر گرفته می شود، زیرا در حالی که برخی از کودکان فقط علائم خفیف دارند، برخی دیگر می توانند علائم شدید چالش برانگیز اوتیسم را داشته باشند.

علائم اوتیسم می تواند توسط فردی به تعویق بیفتد اما افراد مبتلا به ASD اغلب دارای مشکلات اجتماعی مداوم از جمله مشکل در برقراری ارتباط و تعامل با دیگران هستند. آنها همچنین ممکن است رفتارهای تکراری انجام دهند در حالی که علاقه ای به بسیاری از فعالیت ها ندارند. علائم اوتیسم معمولاً در دو سال اول زندگی در 80 تا 90 درصد موارد مشاهده می شود. تخمین زده می شود که از هر 68 کودک، 1 کودک مبتلا به نوعی ASD شناسایی شده است و ASD حدود 4.5 برابر بیشتر در بین پسران (1 در 42) نسبت به دختران (1 در 189) شایع است.

چه چیزی باعث اوتیسم می شود؟ ممکن است چندین عامل مختلف وجود داشته باشد که احتمال ابتلا به اوتیسم را افزایش می دهد، از جمله عوامل محیطی، بیولوژیکی و ژنتیکی. نشت روده و میکروبیوتای غیر طبیعی روده نیز با ASD مرتبط است.

این روزها، کودکان مبتلا به اوتیسم تشخیص ASD را دریافت می کنند که شامل چندین بیماری است که قبلا به صورت جداگانه تشخیص داده می شد. قبل از اینکه اصطلاح اختلال طیف اوتیسم یا ASD وجود داشته باشد، اختلال اوتیسم، اختلال نافذ رشدی که به طور دیگری مشخص نشده است (PDD-NOS) و سندرم آسپرگر همگی تشخیص‌ های جداگانه‌ ای بودند. به همین دلیل است که اوتیسم در حال حاضر اغلب به عنوان اختلال طیف اوتیسم یا ASD شناخته می شود.

ASD معمولاً قبل از سه سالگی کودک شروع می شود و سپس در طول زندگی او ادامه می یابد. برخی از کودکان مبتلا به اوتیسم تا حدود 18 تا 24 ماهگی به نقاط عطف رشد خود می رسند اما پس از آن دیگر پیشرفت نمی کنند یا حتی مهارت های خود را از دست می دهند. تحقیقات نشان می دهد که 33 تا 50 درصد از والدین قبل از اینکه فرزندشان یک ساله شود متوجه علائم ASD می شوند. تا دو سالگی، 80 تا 90 درصد والدین متوجه مشکلات می شوند.

درمان مرسوم

پس از تشخیص اوتیسم، نوع درمان اوتیسم توصیه شده برای کودک شما به نیازهای فردی او بستگی دارد. به عنوان مثال، برخی از کودکان ممکن است تشخیص ASD و اختلال نقص توجه بیش فعالی (ADHD) را دریافت کنند. به همین دلیل است که تنها یک بسته درمانی برای هر کودک مبتلا به اوتیسم وجود ندارد.

آیا درمان دارویی اوتیسم وجود دارد؟ هیچ داروی استانداردی برای اوتیسم وجود ندارد. هیچ دارویی وجود ندارد که بتواند ASD را درمان کند یا علائم اصلی را درمان کند. با این حال، داروهایی وجود دارند که می توانند به عملکرد بهتر برخی از افراد مبتلا به ASD کمک کنند. برای مثال، دارو ممکن است به مدیریت سطوح بالای انرژی، ناتوانی در تمرکز، افسردگی یا تشنج کمک کند.

درمان اختلال طیف اوتیسم چالش برانگیز است اما بسیاری از کارشناسان موافق هستند که مداخله زودهنگام کلیدی است و اکثر کودکان اوتیسمی به برنامه‌ های بسیار ساختاریافته و تخصصی پاسخ خوبی می‌ دهند.

گاهی اوقات داروهایی توسط پزشکان معمولی توصیه می شود که می توانند جنبه های خاصی از رفتار اوتیسم را بررسی کنند. داروهای درمان اوتیسم شامل مهارکننده های بازجذب سروتونین (SSRI) و داروهای ضد روان پریشی است. با این حال، این داروها در توانایی خود برای بهبود علائم اوتیسم محدود هستند اما ممکن است از رفتار مشکل ساز (مانند آسیب رساندن به خود) جلوگیری کنند.

اگر تصمیم دارید از داروهای ضد افسردگی به عنوان درمان اوتیسم استفاده کنید، مهم است که توجه داشته باشید که FDA یک هشدار برچسب “جعبه سیاه” (جدی ترین هشدار) در مورد استفاده از داروهای ضد افسردگی و خطر خودکشی صادر کرده است. FDA توصیه می کند افرادی که از آنها استفاده می کنند از نزدیک برای علائم هشدار دهنده خودکشی یا هر رفتار غیرعادی دیگری در شروع درمان یا زمانی که تغییر دوز وجود دارد، تحت نظر باشند.

برخی از افراد خیلی دیرتر به اوتیسم مبتلا می شوند. تست جدیدی برای کمک به تشخیص اوتیسم در بزرگسالی به نام پرسشنامه رفتار تکراری بزرگسالان وجود دارد که میزان تأثیرپذیری بزرگسالان از رفتارهای تکراری و محدود را اندازه گیری می کند. تشخیص اوتیسم در بزرگسالی دشوارتر است زیرا والدین آنها اغلب در اطراف شان نیستند تا درباره رفتار بزرگسالان اوتیستیک در کودکی صحبت کنند. یک بزرگسال مبتلا به اوتیسم همچنین می تواند بهتر از یک کودک رفتارهای کلاسیک اوتیسمی مانند تشریفات تکراری را پنهان کند. اگر به دنبال درمان اوتیسم برای بزرگسالان هستید، می توانید منابع، گزینه های درمانی و برنامه های پشتیبانی را به صورت آنلاین برای بزرگسالان بررسی کنید.

به طور کلی، چشم انداز یا پیش آگهی اوتیسم قطعاً در هر فرد متفاوت است. برخی از متخصصان می گویند که در صورت داشتن I.Q بالای 50 پیش آگهی بهتری برای کودکان مبتلا به اوتیسم وجود دارد. می توانند قبل از شش سالگی صحبت کنند و مهارت های مفیدی داشته باشند.

درمان های طبیعی

برای کودکان یا بزرگسالان اوتیسم، درمان طبیعی اوتیسم، از جمله رژیم غذایی، می‌ تواند نقش مهمی در بهبود علائم اوتیسم داشته باشد. غذاهای خاصی وجود دارند که باید به رژیم غذایی اضافه شوند، در حالی که چندین غذا وجود دارد که به طور ایده آل باید از آنها اجتناب شود.

گزینه‌ های درمان طبیعی اوتیسم همچنین شامل بسیاری از مکمل‌ ها و رویکردهای طب سنتی (از هر دو طب آیورودا و طب سنتی چینی) است که ممکن است کمک کند. درمان های طبیعی برای اوتیسم و ADHD باید علائم اضافی را که با داشتن دو تشخیص جداگانه همراه است، بررسی کنند.

رژیم غذایی اوتیسم

غذاهایی که باید بخورید

غذاهای بدون افزودنی و فرآوری نشده: افزودنی های غذایی ممکن است برای ADHD مشکل ساز باشند، بهتر است غذاهای کامل و پر از مواد مغذی فرآوری نشده را که در خانه تهیه می شوند، مصرف کنید.

آب قلم: آب قلم اسیدهای آمینه و مواد معدنی مهمی را فراهم می‌ کند که می‌ تواند به بهبود نشت روده و بهبود کمبود مواد معدنی کمک کند.

طیور: طیور مانند بوقلمون ارگانیک حاوی تریپتوفان، یک اسید آمینه است که به تولید سروتونین (یک انتقال دهنده عصبی آرام بخش) کمک می کند. تحقیقات نشان داده است که افراد مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم ممکن است متابولیسم تریپتوفان را کاهش دهند که می تواند رشد مغز، فعالیت عصبی ایمنی و عملکرد میتوکندری را تغییر دهد.

غذاهای سرشار از پروبیوتیک: سعی کنید غذاهای تخمیر شده مانند کفیر، کلم ترش یا کیمچی را به رژیم غذایی اضافه کنید. این غذاهای تخمیر شده حاوی پروبیوتیک هایی هستند که برای کمک به ترمیم نشت روده ضروری هستند. تحقیقات به طور فزاینده ای نشان می دهد که تعادل سالم باکتری ها در بدن تأثیر عمده ای بر اوتیسم دارد. شواهدی در حال افزایش است که میکروب های روده باعث تشدید یا حتی ممکن است برخی از علائم اوتیسم شوند.

در واقع، مطالعه‌ ای که در سال 2013 منتشر شد، نشان داد که در مقایسه با کودکان سالم، افراد مبتلا به اوتیسم «میزان برخی از گونه‌ های باکتریایی روده، از جمله تعداد کمتر بیفیدوباکتریوم، گروهی که به ارتقای سلامت روده معروف است، تغییر یافته است.»

ماهی صید شده وحشی: امگا 3 برای ADHD لازم است، رژیم غذایی سرشار از امگا 3 برای سلامت مغز حیاتی است و تحقیقات نشان داده است که می تواند به ویژه برای افرادی که مبتلا به ASD و بیش فعالی تشخیص داده شده اند مفید باشد. بر اساس یک متاآنالیز از آزمایش های تصادفی و کنترل‌ شده منتشر شده در سال 2017، کمبود اسیدهای چرب امگا 3 ممکن است با اختلال طیف اوتیسم (ASD) مرتبط باشد. این تجزیه و تحلیل نتیجه می گیرد که مکمل اسیدهای چرب امگا 3 ممکن است بیش فعالی، بی حالی و رفتارهای تکراری را در کودکان مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم بهبود بخشد.

غذاهایی که باید از آنها اجتناب کنید

گلوتن: برخی از والدین کودکان مبتلا به ASD پس از مصرف گلوتن بدتر شدن علائم را گزارش می کنند که ممکن است نشان دهنده حساسیت باشد. این ایده عاقلانه ای است که کودک خود را برای آلرژی غذایی به ویژه گلوتن و لبنیات گاوی آزمایش کنید. برای اینکه ببینید آیا رژیم غذایی بدون گلوتن به شما کمک می‌ کند، از تمام غذاهایی که با گندم تهیه می‌ شوند مانند نان، ماکارونی و غلات گندم اجتناب کنید.

همچنین بیش از 140 مطالعه علمی در مورد گلوتن و اوتیسم وجود دارد. یکی از جدیدترین مطالعات منتشر شده در سال 2018 نشان می دهد که چگونه کودکان اوتیسمی که رژیم غذایی بدون گلوتن کتوژنیک اصلاح شده با MCT داده شده بودند، به طور قابل توجهی ویژگی های اصلی اختلال طیف اوتیسم ارزیابی شده توسط تست های رفتاری ADOS-2 و CARS-2 را تنها پس از سه ماه بهبود دادند.

لبنیات گاو: پروتئین موجود در لبنیات گاوی به نام کازئین A1 می تواند واکنشی مشابه گلوتن ایجاد کند و بنابراین باید در رژیم غذایی بدون لبنیات از مصرف آن اجتناب کرد. برای کلسیم، سبزیجات برگ سبز را افزایش دهید. همچنین ممکن است بخواهید کفیر شیر بز را امتحان کنید که کلسیم و سایر مواد مغذی کلیدی و همچنین پروبیوتیک ها را فراهم می کند.

قند: قند می تواند باعث نوسانات قند خون شود که منجر به مشکلات رفتاری می شود. از هر گونه قند غلیظ از جمله آب نبات، دسر، نوشابه یا آب میوه خودداری کنید. همچنین ثابت شده است که شکر اثرات منفی عمده ای بر مغز دارد.

رنگ های مصنوعی و رنگ‌ های خوراکی: کودکان مبتلا به اوتیسم، به‌ویژه آن‌ هایی که ADHD نیز دارند، می‌ توانند به انواع رنگ‌ های غذایی حساس باشند و بنابراین باید از تمام غذاهای فرآوری شده خودداری کرد. بسیاری از کارشناسان در ایالات متحده معتقدند که FDA باید از تولیدکنندگان بخواهد که برچسبی را درج کنند که به والدین هشدار می دهد رنگ های مصنوعی ممکن است بر بیش فعالی در برخی از کودکان تأثیر بگذارد.

سویا: سویا یک آلرژی غذایی رایج است و حاوی اسید فیتیک است، نوعی ماده ضد مغذی که جذب مواد مغذی را مختل می کند و می تواند روده ها را تحریک کرده و باعث سندرم نشت روده شود.

رژیم کتوژنیک برای اوتیسم

دو مطالعه انسانی و پنج مطالعه تحقیقاتی بر روی حیوانات نتایج قابل توجهی در مورد امکان رژیم کتو (رژیم غذایی کم کربوهیدرات و پرچرب) برای مدیریت اوتیسم به دست آورده‌ اند. در حالی که تحقیقات در مقیاس بزرگ هنوز مورد نیاز است، حیواناتی که از رژیم کتوژنیک استفاده می کنند، به طور قابل توجهی موارد کمتری از رفتارهای مشترک با آن مدل اوتیسم، مانند کمبودهای اجتماعی، اختلال عملکرد میتوکندری، کاهش اجتماعی بودن، ارتباطات، افزایش رفتارهای تکراری، کمبود پاسخ به استرس و مسائل میکروبیومی دارند.

در کودکان، یک مطالعه آزمایشی نشان داد که اکثر آزمودنی‌ ها زمانی که در مقیاس درجه‌ بندی اوتیسم کودکی رتبه‌ بندی می‌ شوند، «پیشرفت‌ های خفیف تا متوسط» را نشان می‌ دهند. دو نفر از کودکان “پیشرفت های قابل توجهی” داشتند.

یک مطالعه موردی روی یک کودک مبتلا به صرع و اوتیسم گزارش داد که بیمار وزن زیادی از دست داده و در علائم شناختی و رفتاری اوتیسم بهبود یافته است. این بیمار خاص از 49 به 17 در مقیاس درجه‌ بندی اوتیسم در دوران کودکی کاهش داشت و از رتبه‌ بندی شدید اوتیسم به “غیر اوتیستیک” تغییر کرد و دارای ضریب هوشی 70 امتیازی بود.

مکمل های طبیعی برای اوتیسم

1. روغن ماهی (1000 میلی گرم در روز)

اسیدهای چرب امگا 3 با زنجیره بلند، به ویژه EPA/DHA موجود در روغن ماهی، برای عملکرد مغز حیاتیست و بسیار ضد التهاب است. مکمل‌ سازی با اسیدهای چرب امگا 3 مانند روغن ماهی یکی از رایج‌ ترین روش‌ های مکمل و جایگزین در کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم است. نتایج مطالعه متفاوت بوده است اما برخی بهبود قابل توجهی در علائم اوتیسم نشان داده‌ اند.

2. آنزیم های گوارشی (1 تا 2 کپسول با هر وعده غذایی)

از آنجایی که کودکان مبتلا به اوتیسم معمولا مشکلات گوارشی دارند و همچنین ممکن است نشت روده داشته باشند، آنزیم های گوارشی می توانند به جذب ویتامین ها و مواد معدنی کمک کنند. به گفته انجمن اوتیسم کانادا، آنزیم های گوارشی می توانند هضم را بهبود بخشند و التهاب را کاهش دهند که بسیار مفید است زیرا “اختلالات در هضم و جذب باعث اختلال در وضعیت تغذیه کودک می شود که به نوبه خود می تواند به ایمنی، سم زدایی و عملکرد مغز کمک کند.”

3. ویتامین D3 به میزان (2000 تا 5000 IU)

کمبود ویتامین D در کودکان مبتلا به اوتیسم بیشتر از کودکان بدون اوتیسم است. این یک ویتامین کلیدی است که برای عملکرد سالم مغز مورد نیاز است. کمبود ویتامین D در مادر باردار نیز ممکن است خطر ابتلا به اوتیسم را در فرزندان او افزایش دهد.

حتی یک مطالعه نشان داد که میزان اوتیسم در میان نوزادانی که در ماه‌ های زمستان باردار می‌ شوند (زمانی که سطح ویتامین D در انسان به دلیل کاهش قرار گرفتن در معرض نور خورشید به پایین‌ ترین حد می‌ رسد) بالاتر است و علاوه بر این، فصل لقاح 11.4 درصد از موارد اوتیسم، ناتوانی ذهنی و مشکلات یادگیری را تشکیل می‌ دهد.

4. پروبیوتیک (50 میلیارد واحد در روز)

کودکان مبتلا به اوتیسم معمولاً مشکلات گوارشی مانند درد شکم، یبوست و اسهال را تجربه می کنند. از آنجایی که اوتیسم ممکن است با مشکلات گوارشی مرتبط باشد، مصرف روزانه یک پروبیوتیک با کیفیت خوب می تواند به حفظ سلامت روده و تعادل بهینه باکتری های خوب و بد در روده کمک کند.

5. ال کارنیتین (250 تا 500 میلی گرم در روز)

عنوان شده است که این اسید آمینه علائم اوتیسم را بهبود می بخشد. مطالعه ای که در سال 2013 با 30 کودک اوتیستیک به عنوان سوژه منتشر شد، نشان می دهد که مکمل ال کارنیتین می تواند علائم رفتاری را بهبود بخشد. درمان با ال کارنیتین (100 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در روز) که در مجموع به مدت شش ماه انجام شد “به طور قابل توجهی شدت اوتیسم را بهبود بخشید اما مطالعات بیشتری توصیه می شود.”

6. مولتی ویتامین با اسید فولیک/فولات (روزانه برای زنان باردار)

مطالعه‌ ای که در سال 2018 منتشر شد، نتیجه‌گیری می‌ کند: «قرار گرفتن مادر در معرض اسید فولیک و مکمل‌ های مولتی ویتامین قبل و در طول بارداری با کاهش خطر ابتلا به ASD در فرزندان در مقایسه با فرزندان مادرانی که چنین مکملی ندارند، مرتبط است.» یک ویتامین قبل از تولد توصیه می شود که حاوی فولات به جای اسید فولیک است که شکل مصنوعی فولات است که معمولاً در بسیاری از غذاها و مکمل های غنی شده یافت می شود.

هومئوپاتی

درمان اوتیسم در هومئوپاتی می تواند متفاوت باشد. به گفته مرکز ملی هومئوپاتی، «هیچ کتاب دستور العملی وجود ندارد که داروی هومئوپاتی به کودک داده شود. مطلقاً هر داروی هومئوپاتی – از نوع حیوانی، گیاهی یا معدنی – ممکن است در یک مورد خاص مورد نیاز باشد.

اگر علاقه مند به استفاده از داروهای هومئوپاتی برای درمان اوتیسم کودک خود هستید، بهتر است به دنبال هومئوپات تایید شده ای باشید که تجربه درمان فردی اوتیسم را داشته باشد.

آیورودا

درمان اوتیسم در آیورودا به عدم تعادل دوشا، به ویژه افزایش واتا دوشا می پردازد. این گفته دکتر دنیس تاراسوک است که دارای مدرک کارشناسی ارشد در آیورودا است و در سطح بین المللی در مورد اوتیسم، سندرم آسپرگر و سندرم تورت سخنرانی می کند.

در آیورودا، ابتدا دوشا که تعادل ندارد درمان می شود. پرداختن به واتا دوشا به کودک در سازماندهی، دلهره و اضطراب کمک می کند. بسیاری از کودکان با تغییر روتین، آماده شدن در صبح و رفتن به مدرسه مشکل دارند. ماساژ روزانه آیورودا می تواند برای کودک آرامش بخش باشد.

درمان اوتیسم در هند و در طب آیورودا در سراسر جهان معمولاً شامل ماساژ روزانه آیورودا می‌ شود که واقعاً می‌ تواند به آرامش فرد مبتلا به اوتیسم کمک کند و برای والدین می‌ تواند راهی بدون هزینه برای کمک به علائم کودک باشد.

طب سنتی چینی

طب سنتی چینی، از جمله طب فشاری و طب سوزنی، روش دیگری برای درمان علائم اوتیسم است. طب سنتی چینی مانند همه نگرانی‌ های سلامتی، اوتیسم را یک عدم تعادل انرژی می‌ داند که می‌ تواند با تحریک نقاط انرژی خاص (نقاط طب فشاری/طب‌سوزنی) و مسیرها (مریدین‌ ها) برطرف شود. در طب سنتی چینی، عقل و آگاهی که به شدت تحت تأثیر اوتیسم هستند، عمدتاً توسط سه سیستم اندام کنترل می شود: قلب، طحال و کلیه.

روغن های ضروری

مجله والدین اوتیسم روغن‌ های ضروری زیر را برای کودکان مبتلا به ASD و یا ADHD برای اثرات مثبت مختلفشان از جمله تقویت خلق و خو، ارتقای وضوح ذهنی و کاهش استرس توصیه می‌ کند:

  • کندر
  • چوب صندل
  • وتیور
  • اسطوخودوس
  • ماندارین
  • چوب سدر
  • بابونه
  • نعناع فلفلی
  • ترنج
  • یلانگ یلانگ

رفتار و درمان های ارتباطی

همچنین تکنیک‌ های درمانی برای اوتیسم وجود دارد که به مشکلات رفتاری و ارتباطی افراد مبتلا به اوتیسم می‌ پردازد. برنامه هایی که باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرند تا ببینند آیا آنها برای کودک شما مناسب هستند یا خیر، شامل تحلیل رفتار کاربردی، مداخله رفتار کلامی، آموزش آزمایشی گسسته، آموزش پاسخ محوری و مداخله رفتاری فشرده اولیه که عمدتاً برای کودکان زیر پنج سال است.

سایر درمان‌ های طبیعی اوتیسم که ممکن است به شما کمک کند عبارتند از سم‌ زدایی چلیشن، اکسیژن درمانی هیپرباریک و مکمل روی، گلوتاتیون لیپوزومی و ال-گلوتامین.

موارد احتیاط

هر کودک (یا بزرگسال) مبتلا به ASD منحصر به فرد است، به همین دلیل است که برنامه های درمانی – هم درمان طبیعی اوتیسم و هم درمان مرسوم اوتیسم – از فردی به فرد دیگر بسیار متفاوت است.

مواردی وجود داشته است که اوتیسم به اشتباه تشخیص داده شده است. به عنوان مثال، کودکی که در ابتدا تشخیص داده شد که در طیف اوتیسم قرار دارد اما بعداً متوجه شدند که او در واقع از “مجموعه ای از اختلالات گوارشی رنج می برد که مستقیماً با رفتارهای مخرب و الگوهای خواب ناسازگار او مرتبط بود.”

به همین دلیل است که وقتی فردی مبتلا به ASD تشخیص داده می شود، گرفتن نظرات متعدد متخصصلت بسیار مهم است. تست آلرژی غذایی نیز می تواند فوق العاده مفید باشد.

به طور کلی، هر چه بتوانید تحقیقات بیشتری در مورد اوتیسم و گزینه های درمانی آن انجام دهید، بهتر است. آموزش می تواند کمک زیادی به توانمندسازی خود و فرزندتان کند و احتمالاً به نتایج بهتری منجر شود.

کلام آخر

علائم اوتیسم در افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد. علائم اوتیسم در کودکان معمولاً در دو سال اول زندگی مشاهده می شود.

کودکان مبتلا به اوتیسم می توانند با علائمی دست و پنجه نرم کنند که زندگی را چالش برانگیزتر می کند اما در عین حال تمایل به داشتن قدرت ها و توانایی های باورنکردنی نیز دارند.

درمان های طبیعی بسیاری برای اختلالات طیف اوتیسم وجود دارد. قبل از تصمیم گیری در مورد درمان فرزندتان، توصیه می شود تا حد امکان در مورد گزینه های درمانی مختلف موجود بیاموزید.

انجام آزمایش آلرژی غذایی و حذف غذاهای مشکل ساز رایج مانند گلوتن و شیر گاو ممکن است کمک کند. زمانی که صحبت از درمان طبیعی اوتیسم به میان می آید، یک رژیم غذایی متمرکز بر غذاهای کامل، فرآوری نشده و غنی از مواد مغذی ضروری است.

طب آیورودا، طب سنتی چینی و هومئوپاتی می توانند دیدگاه های منحصر به فرد و در عین حال مفیدی را در مورد اوتیسم و گزینه های مختلف درمان طبیعی اوتیسم ارائه دهند.

بنابراین بسیاری از والدین شاهد بوده اند که علائم اوتیسم فرزندانشان با رویکردهای درمانی طبیعی اوتیسم به شدت بهبود می یابد، بنابراین اگر در حال حاضر با یک کودک اوتیستیک دست و پنجه نرم می کنید، امید خود را از دست ندهید.

منبع:

draxe

خانواده برتر...
ما را در سایت خانواده برتر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : رضا رضوی khbartar بازدید : 48 تاريخ : سه شنبه 25 مهر 1402 ساعت: 23:10

خبرنامه