عوارض جانبی همه گیری برای سلامتی که هیچکس درباره آن صحبت نمی کند

ساخت وبلاگ

<a title='همه' href='/last-search/?q=همه'>همه</a> <a title='گیری' href='/last-search/?q=گیری'>گیری</a>

افزایش سرسام آور تعداد مبتلایان به کووید و افزایش بستری شدن در بیمارستان، در میان گزارش‌ هایی مبنی بر اینکه نوع اُمیکرون باعث بیماری کمتری نسبت به تکرارهای قبلی این ویروس می‌ شود، باعث می‌شود دیگر خطرات سلامتی ناشی از عوارض همه گیری را که در کمین هستند فراموش کنیم. بسیاری از آنها عوارض جانبی بیماری همه گیر مداوم هستند. شان پدن، جراح ارتوپدی پا و مچ پا و استادیار ارتوپدی و توانبخشی در دانشکده پزشکی ییل، برخی از رایج ترین مشکلات سلامتی که می بیند و درمان های ساده آنها را با ما در میان می گذارد.

همه گیری

1. پا درد

وقتی همه‌ گیری COVID-19 شروع شد و بسیاری از ما شروع به گذراندن زمان بیشتری در خانه کردیم، لباس‌ ها به ناچار غیر رسمی‌ تر شدند. ما تا به حال به آن عادت کرده ایم، اما دکتر پدن بیشتر نگران این است که مردم به طور منظم چه چیزی نپوشیده اند و ان هم کفش های حمایتی است.

دکتر پدن می گوید: «بسیاری از مردم به کار پاره وقت یا تمام وقت در خانه ادامه می دهند که برای برخی می تواند به معنای پوشیدن دمپایی یا راه رفتن با پای برهنه باشد و به همین دلیل، بیماران زیادی با مشکلات پا به ما مراجعه می کنند.

عوارض همه گیری

2. تاندونیت

دکتر پدن می گوید: “با کفش نامناسب و ورزش منظم، تاندون‌ ها فشار بیشتری را مشاهده می‌ کنند. نمونه کلاسیک آن، فشار بر روی تاندون تیبیال خلفی است که تاندونی است که قوس کف پا را پشتیبانی می‌ کند. در طول همه‌ گیری، ما شاهد افزایش تعداد بیمارانی هستیم که با تاندونیت در ناحیه پا مراجعه می‌ کنند. این تاندون، می تواند منجر به درد قوس پا و مشکلات دائمی شود.”

وی می افزاید: “یکی دیگر از تاندون های تحت فشار قابل توجه تاندون آشیل است. تاندون آشیل اغلب به طور طبیعی بسیار سفت است و بدون کشش و ورزش مناسب سفت تر می شود. در طول همه گیری یک بحران سلامتی ناشی از افزایش وزن وجود داشته است که واضح است و یک بحران کمتر آشکار که من اغلب می بینم این است که ناشی از کفش های نادیده گرفته شده است. افزایش وزن و کفش های ضعیف راهی برای مشکلات تاندون آشیل است.

عوارض همه گیری

3. قوس افتاده

به گفته دکتر پدن، “بدون حمایت مناسب از قوس، تاندونی که قوس را پشتیبانی می کند، تاندون تیبیال خلفی، از کار می افتد یا ناتوان می شود. این منجر به درد قوس پا می شود.”

عوارض کرونا

4. فاسیای کف پا

دکتر پدن می گوید: “فاسیای کف پا یکی از شایع‌ ترین بیماری‌ هایی است که من با آن دست و پنجه نرم می‌ کنم. من آن را در افراد مختلف از هر طبقه اجتماعی می‌بینم – افراد مسن کم تحرک، دوندگان جوان فعال و کارگران میانسال. تقریباً هر کسی می‌ تواند به آن مبتلا شود. رایج‌ ترین نقطه اشتراک در میان این بیماران ماهیچه های سفت ساق پا و کفش نامناسب هستند. خوشبختانه این وضعیتی است که تقریباً همیشه با گذشت زمان و درمان بهتر می شود. یکی از موثرترین درمان ها محافظت از پا با کفش های حمایتی و محافظ در خانه است. این بیماری همه گیر منجر شده افراد بیشتری تمام روز خود را با پاهای برهنه در خانه می گذرانند و در حالی که این می تواند راحت باشد، برخی از این پاها بیش از آنچه باید مورد سوء استفاده قرار می گیرند.”

عوارض کرونا

5. شکستن انگشت

دکتر پدن هشدار می دهد به همین ترتیب، شکستگی انگشتان پا هم شایع است. بیشتر آسیب‌ های انگشت پا در اثر برخورد انگشت پا به مبلمان یا آسیب‌ های ناشی از پاهای برهنه رخ می‌ دهد. من اکیداً توصیه می‌ کنم از کفش‌ هایی با محافظ استفاده کنید، مخصوصاً در شب که هوا تاریک است و نمی‌ توانید صندلی را ببینید. اگر امکانش نیست، یک جفت دمپایی محکم و بسته بگیرید و کنار تخت نگه دارید تا بتوانید از شکستن انگشت جلو گیری کنید!

ویروس کرونا

به پاهای خود استراحت دهید

دکتر پدن به شما توصیه می کند بیشتر راه بروید اما کفش مناسب بپوشید. فواید پیاده روی و ورزش بسیار زیاد است. یکی از فواید بارز آن، قوی و انعطاف پذیر نگه داشتن عضلات است اما متأسفانه، پیاده روی و ورزش به عضلات پای شما کمکی نمی کند. در واقع، ورزش ضربه ای بیشتر به پاهای شما آسیب می رساند. بنابراین، وقتی در حال پیاده روی هستید، چه برای شغلتان، چه برای ورزش، یا در مسیر مسئولیت های عادی زندگی، با کفش خوب از پاهای خود محافظت کنید. وقتی می‌گویم خوب، اغلب منظورم صرف چند دلار بیشتر برای چیزی است که به خوبی ساخته شده است. در پایان، پاهای شما از شما تشکر می‌ کنند و به احتمال زیاد کفش‌ های خوش‌ دوخت تر دوام بیشتری خواهند داشت.

ویروس کرونا

چگونه سالم بمانیم

دکتر پدن می گوید: ورزش بخش مهمی از یک سبک زندگی سالم است اما من ورزش را به تنهایی به عنوان وسیله ای برای کاهش وزن توصیه نمی کنم. تنظیم رژیم غذایی خود، به ویژه کالری دریافتی (یا حجم غذا) بسیار مهم تر است. ورزش می تواند بسیار مفید باشد. اما می تواند چالش برانگیز باشد برای کسانی که وزن و مشکلات ارتوپدی دارند. 1 پوند اضافه وزن منجر به حدود 6 پوند فشار اضافی یا استرس بر روی پا می شود. بنابراین برای افرادی که با مشکلات آرتریت و وزن به من مراجعه می کنند، در مورد تشویق آنها محتاط هستم. این کار اغلب می تواند درد آرتریت را بدتر کند و واقعاً بیمار را ناامید کند.

بنابراین، منظور من این است که در مورد ورزش محتاط و متفکر باشید، به خصوص برای کسانی که مشکلات پا و وزن دارند که بسیاری از بیماران من هستند. دکتر پدن می‌ گوید برای جلوگیری از درد پا، ورزش‌ هایی مانند استفاده از دوچرخه‌ های ورزشی، الپتیکال، آب درمانی و غیره را به جای دویدن یا راه رفتن روی سطوح سخت در نظر بگیرید.

منبع:

eatthis

خانواده برتر...
ما را در سایت خانواده برتر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : رضا رضوی khbartar بازدید : 175 تاريخ : شنبه 23 بهمن 1400 ساعت: 13:51

خبرنامه