5 مرحله درخواست ویزای همراه آمریکا

ساخت وبلاگ

خیلی از هموطنان هستند که یکی از اعضای خانواده اشان مقیم آمریکاست و آنها نیز در پی اطلاع از شرایط ویزای همراه آمریکا هستند. تا از این طریق به عضو خانواده اشان در این کشور پیوسته و جمع خانوادگی اشان را در آمریکا مجددا تشکیل دهند. دولت آمریکا به این دسته از افراد ویزایی موسوم به ویزای همراه صادر می کند که اعتبار آن نیز دقیقا معادل اعتبار ویزای فرد اسپانسر است. منتها اولا این ویزا بسته به ویزای اسپانسر دارای انواع مختلفی است و ثانیا درخواست این ویزای آمریکا منوط به تامین یکسری مدارک و طی چندین مرحله است که کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در قالب همین نگارش به شرح کامل آنها می پردازند. پس تا پایان با ما همراه باشید.

ویزای همراه آمریکا چیست؟

قانونا ویزای همراه آمریکا یا Dependent Visa USA ویزایی است که به همسر و فرزندان دارندگان ویزای آمریکا اجازه همراهی با آنها را در این کشور می دهد. البته بسته به نوع ویزایی که فرد در اختیار دارد، همسر و فرزندان می توانند برای ویزای همراه متناظر با ویزای اسپانسرشان درخواست دهند. ضمنا اعتبار این ویزاها بسته به اعتبار ویزای اسپانسر متغیر است. اگر چنانچه اعتبار ویزای اسپانسر یا همان ویزای اصلی 2 سال باشد، در این صورت برای بستگان اشان نیز ویزای همراه با اعتبار 2 ساله صادر خواهد شد.

انواع ویزای همراه آمریکا

پس ویزای همراه آمریکا مخصوص همسر و فرزندان دارنده ویزای خاص آمریکاست. به عبارت دیگر، دارندگان ویزای دانشجویی و یا ویزای کاری آمریکا از طریق درخواست ویزای همراه می توانند بستگانشان را به همراه ببرند. ضمنا بر مبنای ویزای فرد اسپانسر شونده، ویزای همراه آمریکا در انواع زیر صادر خواهد شد:

ویزای همراه آمریکا

با توجه به این دسته بندی، حالا به شرح هر یک از انواع ویزای همراه آمریکا می پردازیم:

  • ویزای همراه H4: این ویزا برای همسر و فرزندان افراد در حال کار در آمریکا تحت دسته ویزای H1-B صادر می شود.
  • ویزای همراه F2: این ویزا برای همسر و فرزندان افراد در حال تحصیل در آمریکا تحت دسته ویزای F1 صادر می شود.
  • ویزای همراه L2: این ویزا برای همسر و فرزندان افراد ترانسفر (انتقال) شرکتی در آمریکا تحت دسته ویزای L1 صادر می شود.
  • ویزای همراه J2: این ویزا برای همسر و فرزندان افراد در برنامه های تبادلی تحت دسته ویزای J1 صادر می شود.

نحوه درخواست ویزای همراه آمریکا

روش درخواست کلیه ویزاهای همراه آمریکا شامل ویزاهای H4، F2، L2 و نیز J2 مشابه هم است. قبل از ارایه درخواست ویزا، باید اطمینان حاصل کرد که فرد صلاحیت لازم برای درخواست این ویزا را بر مبنای ویزای اسپانسر دارد. بنابراین فرآیند درخواست این ویزا آمریکا به شرح زیر است:

  • مرحله1 (جمع آوری کلیه مدارک لازم): توجه کنید که درخواست هر نوع ویزای همراه آمریکا مستلزم تهیه یکسری مدارک خاص است.
  • مرحله 2 (ایجاد حساب کاربری): متقاضی در پیج مرکز درخواست الکترونیک کنسولگری (US CEAC) بایستی اکانت یا حساب کاربری بسازد.
  • مرحله 3 (تکمیل فرم درخواست): در این مرحله بایستی فرم NIV DS- 160 را به دقت تکمیل کرد. قبل از تکمیل نیز حتما باید شماره بارکد را چک کرد.
  • مرحله 4 (پرداخت آنلاین هزینه درخواست): در این مرحله نیز بایستی هزینه درخواست را پرداخت و نیز شماره رسید را نگه داشت.
  • مرحله 5 (گرفتن وقت ملاقات): که شامل دو قرار ملاقات است. اولی برای تحویل بیومتریک در VAC و دومی برای شرکت در مصاحبه سفارت آمریکاست.

در هنگام حضور در VAC و نیز سفارت آمریکا به همراه داشتن یکسری مدارک از جمله تاییدیه ملاقات، پاسپورت ملی، صفحه تایید DS-160 امری الزامی است. نکته آخر اینکه معمولا سوالات سفارت آمریکا نیز حول هدف، نیت، مدت سفر و نیز سوالاتی درباره مشروعیت ازدواج خواهد بود.

اخذ ویزای همراه

شرایط اخذ ویزای همراه آمریکا

با توجه به توضیحات فوق، حالا سوالی که ممکن است مطرح شود این است که شرایط اخذ ویزای همراه آمریکا چیست و به دیگر سخن، چه کسانی صلاحیت دریافت این ویزا آمریکا را دارند. مطابق قوانین آمریکا، افرادی صلاحیت درخواست ویزای همراه آمریکا را دارند که بتوانند معیارهای زیر را تامین کنند:

معیارهای تعیین صلاحیت ویزای همراه آمریکا
معیار اولمتقاضیان بایستی همسر قانونی دارنده ویزای معتبر آمریکا شامل H، F1، L1 و J1 باشند.
معیار دومآنها بایستی فرزند مجرد زیر 21 سال دارنده ویزای آمریکا باشند
معیار سومآنها حتما بایستی دارای پاسپورت معتبر با اعتبار حداقل 6 ماه باشند.
معیار چهارمدر دسته های خاصی مثل دسته ویزای F2، آنها بایستی بتوانند تمکن مالی کافی هم ارایه دهند.

بهترین زمان برای درخواست ویزای همراه آمریکا

همواره یکی از سوالات و ابهاماتی که برای برخی از متقاضیان ویزای همراه آمریکا مطرح می شود این است که چه زمانی بهنرین موقع برای درخواست این ویزاست؟ معمولا به متقاضیان توصیه می شود که همزمان با درخواست ویزای آمریکا توسط اسپانسرشان برای درخواست ویزای همراه آمریکا اقدام کنند. این کار سبب اخذ سریعتر و آسانتر تاییدیه ویزا خواهد شد. فقط باید توجه داشت که کلیه فرم های مربوطه به دقت تکمیل و اصل مدارک به مرجع مربوطه تحویل داده شود. چرا که هر گونه خطایی در مرحله درخواست منجر به ریجکتی ویزا و به تاخیر افتادن کارها خواهد شد.

درخواست ویزای همراه آمریکا

مدارک لازم برای درخواست ویزای همراه آمریکا

در همین ابتداء لازم است یادآوری شود که مدارک لازم برای درخواست ویزای همراه آمریکا بسته به نوع این ویزا متفاوت است. پس جدا از مدارک عمومی، درخواست هر نوع ویزای همراه آمریکا مستلزم ارایه یکسری مدارک خاص است. اما در ابتداء به مرور مدارک عمومی برای درخواست این ویزای آمریکا به شرح زیر می پردازیم:

  • پاسپورت ملی با اعتبار حداقل 6 ماه
  • 2 قطعه عکس پاسپورتی جدید
  • کپی از صفحات پاسپورت
  • صفحه تایید DS- 160
  • تاییدیه مصاحبه
  • رسید پرداخت هزینه ویزا
  • اصل گواهی ازدواج
  • مدرک دال بر قانونی بودن ازدواج مثل آلبوم ازدواج، لیست مهمانان، رسیدهای خرید ازدواج، شاهدان ازدواج و غیره

همان طوری که گفته شد، انواع ویزای همراه آمریکا نیز مستلزم ارایه مدارک خاص به شرح زیر است:

نوع ویزای همراه آمریکامدارک مورد نیاز
ویزای همراه H4کپی ویزای نوع H1-B اسپانسر، کپی فرم های 1- 129 و I-797 و نیز درخواست گواهی کار (LCA)، کپی نامه استخدام اسپانسر، برگه مالیاتی اسپانسر و نیز کپی پاسپورت اسپانسر
ویزای همراه F2فرم 1-20، کپی فرم I-20 دارنده ویزای F1، کپی ویزای F1، کپی پاسپورت اسپانسر و مدرک تمکن مالی
ویزای همراه L2کپی فرم های I- 129 و I-797 دارنده ویزای L1، کپی پاسپورت و ویزای اسپانسر، نامه از کارفرمای اسپانسر، فهرست پرداختی های دارنده L1 در آمریکا
ویزای همراه J1فرم DS-2019 تکمیلی، کپی فرم DS-2019 اسپانسر، مدرک تمکن مالی و بیمه سلامت

هزینه درخواست ویزای همراه آمریکا

کلا مدت زمان رسیدگی به درخواست ویزای همراه آمریکا بین 15 تا 30 روز کاری طول می کشد که البته این زمان بسته به فاکتورهای مختلفی مثل سفارت آمریکا، نوع تحویل و نیز نوع ویزای همراه آمریکا متغیر است. در این میان آنچه که ممکن است زمان رسیدگی به این ویزای آمریکا را کمی طولانی تر کند، زمانبندی انجام مصاحبه و نیز زمان انتطار بالا برای آن است. نکته پایانی هم در خصوص هزینه درخواست ویزای همراه آمریکاست که طبق اعلام وزارت خارجه این کشور از قرار زیر است:

  • درخواست های بستگان درجه یک (رسیدگی بر مبنای پتیشن معتبر I-130، I-600 و I-800): $ 325 (دلار)
  • درخواست های مبتنی بر کار (رسیدگی بر مبنای پتیشن تایید شده I-140 یا I-526): $ 345 (دلار)

این مقاله را با یک خبر خوش به پایان می رسانیم و آن اینکه امسال آمار صدور ویزای آمریکا برای ایرانیان بالاتر از چند سال گذشته است. بنابراین به جرات می توان گفت که شرایط برای مهاجرت کاری با مهاجرت تحصیلی به آمریکا 2023 فراهم تر از گذشته است. شما عزیزان در صورت علاقه مندی و یا حتی تمایل برای مهاجرت به آمریکا 2023 می توانید از خدمات مشاوره حرفه ای ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت برخوردار شوید.

خانواده برتر...
ما را در سایت خانواده برتر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : رضا رضوی khbartar بازدید : 34 تاريخ : يکشنبه 5 آذر 1402 ساعت: 14:17

خبرنامه